Върховенството на  националния интерес и защитата на националната сигурност са

...
Върховенството на  националния интерес и защитата на националната сигурност са
Коментари Харесай

Радев коментира шпионския скандал и упрека на Борисов, че негови хора го сготвили

Върховенството на  националния интерес и отбраната на националната сигурност са безспорен приоритет. И тук не може да има никакъв компромис. И аз се надявам и службите и прокуратурата да са събрали нужните доказателства, с цел да се минимизират дипломатическите последици, тъй като постоянно има и такива. Така президентът Румен Радев разяснява шпионския скандал и последствията от него. Той дружно с американския дипломат Херо Мустафа са в авиобаза " Граф Игнатиево ", където следят ученията " Тракийска пепелянка " 2020.
Според президента Радев, дали шпионският скандал ще се отрази на поддръжката на самолетите МИГ-29, е въпрос, на който би трябвало да отговори държавното управление.
(ВИДЕО) Радев отговори и на обвиняването на Бойко Борисов, че " негови хора са го сготвили " - във връзка абсурда с публикуваните фотоси от спалнята на премиера. " Не виждам смисъл да ни тикат в режисура, в която разговорът да бъде индулгенция и  опрощаване - за шкафчета, за метод на порочно ръководство, за корупция и по този начин нататък. Няма по какъв начин да стане. Аз го споделих към този момент няколко пъти. Не желая тъкмо тук да политизирам тематиката, само че не може хора с цялостни шкафчета да канят хора с празни шкафчета за разговор ", сподели президента Радев.
Очаквайте подробности
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР